Grenaa Marine

Et slag for miljø og bæredygtighed

I København kommer din elektriker på el-cykel eller el-bil.

I København kommer din elektriker på cykel

31. januar 2017 Henrik Larsen 0 kommentarer

Vi kender det mange steder. Dit tøj er blevet det, frisøerne er blevet det, restuaranterne reklamerer med det. Miljørigtige produkter og måder at fabrikere dem på. Det er en udvikling, der er sket overalt i samfundet, og som mange af os anser som ganske sympatisk. Vi søger det økologiske og bæredygtige for at være med til at sikre miljøet og naturens vedvarenhed.

Men det er nok ikke alle, der har hørt om, at også elektrikere er blevet det. For det er jo noget med store diesel arbejdsbiler, der fylder og oser i gadebilledet. Men i København har et lille foretagende forsøgt at gå en anderledes vej for at give elektriker branchen et grønnere ry.

Elektriker skåner miljøet med grøn transport

For at skåne miljøet har firmaet taget springet ud i et mere miljøvenligt udført arbejde. De gør simpelthen mere for et grønnere elforbrug. Blandt andet er der i København et firma, der hedder de grønne elektrikere. De har droppet dieselbilerne og kører kun på cykel eller i elbiler rundt til deres kunder. Udover at det er godt for miljøet, at den bliver sparet for en monstrøs Co2-udledning, så er det også nemmere for firmaets elektrikere at komme rundt på cykel i Indre By, hvor der nogle kan være meget besværligt at komme frem i bil. Samtidig sparer kunderne penge. Der kommer ikke en p-afgift oveni deres regning.

Elbilerne kom ind i billedet, da ejeren ønskede at dække et større område end København, og han ønskede at spare sine ansatte for ubarmhjertige cykelture ud af byen. Samtidig er det danske vejr ikke altid til, at man sidder med morgenkaffen og bare glæder sig til at cykle rundt i gaderne. Bilerne er derfor fuldt eldrevne, da det var vigtigt at holde fast i det miljørigtige koncept. Og særligt el-biler og el-cykler er noget som mange firmaer overvejer som deres næste transportmiddel.

Dermed er der gode muligheder for at vælge et lidt grønnere el-tjek i København med den rette elektriker. Det bliver spændende at følge udviklingen i 2017 og årerne frem, hvor det forventes at flere firmaer og brancher følger trop.

Forrige artikel

Næste artikel