Grenaa Marine

Et slag for miljø og bæredygtighed

Om os

Grenaa Marine er et globalt projekt for et renere miljø. Grenaa Marines mission er at hjælpe forbrugere med at identificere alternative produkter og løsninger, der sparer miljøet for unødige belastninger. Hjemmesiden sætter fokus på miljøvenlige aktiviteter indenfor solenergi, økologi og madvarer, transport og forbruger relaterede produkter til private og erhverv, der udleder mindre co2, reducerer energiforbruget og bidrager til et grønnere klima. Vi samarbejder gerne med miljøvenlige organisationer og opfordrer til at bidrage til gode miljøvenlige formål. På hjemmesiden finder du masser af guides og artikler omkring miljø og klima og vi forbeholder os retten til at referere til eksterne kilder, som vi mener hjælper vores miljøbevidste målgruppe.

Hvis der er et bestemt område som du kunne tænke dig at høre mere om, så vil vi meget gerne høre fra dig. Både hvis du har en spændende historie hvor du selv har gjort noget godt for miljøet, eller hvis du falder over en interessant nyhed som du mener vi bør kigge nærmere på. Vi samarbejder med flere journalister i Danmark og vil i samspil med dem forsøge at dække miljøbranchen efter bedste vis. Alle artikler er dog skrevet på baggrund af forfatterens egne subjektive holdninger, hvorfor vi ikke kan garantere for 100% akkurate informationer. Alle artikler bliver dog nøje udvalgt og godkendt af vores ekspertpanel, med henblik på at sikre en hjemmeside af høj kvalitet med faglig viden og miljø og tiltag.

Hvis du har spørgsmål til Grenaa Marine så anbefaler vi at du benytter vores kontaktside, hvor du også kan få svar på opklarende spørgsmål eller sende os input til forbedringer. Vi glæder os til at levere spændende og faglige artikler til alle og husk at du kan følge os på sociale medier så som Facebook, LinkedIn, Twitter og Pinterest.

På vegne af Grenaa Marine – Initiativer for et bedre miljø.