Grenaa Marine

Et slag for miljø og bæredygtighed

Miljøvenlige kontormøbler er ofte brugte.

Skån miljøet: Genanvend dine brugte kontormøbler

3. februar 2016 Henrik Larsen 0 kommentarer

Når man er på jagt efter nye møbler til kontoret står man ofte samtidig med en række brugte kontormøbler, som man gerne vil have skiftet ud. Mange vælger desværre at køre på lossepladsen med de gamle, fordi de ikke orker andet og ikke kan se mulighederne i dem. Det skal bare ud. Men sådan behøver det ikke at være. Der er nemlig masser af gode grunde til at genanvende og skåne miljøet som vi vil kigge nærmere på i dette indlæg.

Heldigvis vælger flere og flere at genanvende deres gamle møbler, hvilket ses tydeligt på diverse websites for møbelkæder, der nu i lige så høj grad sælger brugte møbler som nye. På den måde er vi med til at passe på miljøet, og så er det faktisk muligt at finde nogle rigtig fede ting, som kan flytte stil og design ind på dit kontor.

Gamle kontormøbler sættes i stand

Mange forbinder brugte kontormøbler med gamle og faldefærdige artikler, som ikke længere kan indgå i et moderigtigt hjem eller kontor. Men sådan forholder den virkelige verden sig slet, slet ikke. Mange af de brugte møbler er næsten som nye, og en hurtig søgning efter brugte kontormøbler viser hurtigt, at der er mange gode og specielle ting at finde.

Et eksempel er de gamle hæve sænkeborde, som er meget ’in’ både i private hjem og på arbejdspladsen i disse år. Bordet, som med elektrisk hjælp kan indstilles til lige præcis den højde man ønsker, er en perfekt idé til familien med børn i forskellige aldre og højde. Men det er langt fra alt. Idag kan du også finde brugte kontorstole i mærkevarer, skriveborde, jalousiskabe, stole, reoler og alt hvad du ellers kan drømme om til et fuldt ud funktionelt kontor.

Find dine miljøvenlige kontormøbler i Aarhus

Er du bosat i Aarhus, København eller i omkringliggende byer, er der massere af muligheder for at kigge på genanvendelige kontormøbler. Der findes mange butikker, både fysiske og web-baserede, som henvender sig til folk, der søger efter brugte kontormøbler til hjem eller kontor. Du skal ikke have nogle betænkeligheder ved at handle med brugte møbler. Ofte følger der to års garanti med på møblerne, og de er gerne i perfekt stand – ellers ville butikkerne ikke sælge dem. Og så til det bedste; det er billigt!

Forrige artikel

Næste artikel