Grenaa Marine

Et slag for miljø og bæredygtighed

Økologisk ansigtsbehandling

Vælg en økologisk og miljøvenlig ansigtsbehandling

1. november 2015 Henrik Larsen 0 kommentarer

Det fylder meget for danskerne at være grønne, og det har sat sit præg på de ansigtsbehandlinger, der tilbydes i markedet. Her sættes der nemlig stor fokus på, at de enkelte behandlinger både skal være bæredygtige, økologiske og miljøvenlige. Kigger man bredt på branchen, er der flere steder, der har måtte indrette sig efter den nye, grønne måde, at behandle kunderne på. Det konkluderer en nyere undersøgelse, der viser at flere forbrugere fremover vil vælge en grøn frisør eller skønhedsklinik.

  • Nu kan du blive klippet et sted, hvor naturen er i fokus
  • Du kan også få en ansigtsbehandling, der er lavet af grønne ingredienser
  • Du kan også lave din egen bæredygtige maske til ansigtet derhjemme

Det er ikke kun ansigtsbehandlinger, der er blevet miljøvenlige

Det er ikke kun ansigtsmasker- og behandlinger, der er blevet mere miljøvenlige. Ved langt de fleste skønhedsprodukter, sættes der fokus på, at de både er sunde mod brugeren, men også mod naturen. Derfor sættes der ofte en række regler, der bestemmer, hvilke kemikalier, der må være i skønhedsprodukter, ligesom man også skal oplyse brugeren om selvsamme emne.

Dernæst er der også kommet fokus på, hvordan man kan producere ansigtsbehandlinger og skønhedsprodukter mere miljøvenligt. Her er der blandt andet en bestemt trend, der har sat sit præg på markedet. I Danmark er rigtig mange mennesker nemlig selv begyndt at lave deres egen ansigtsbehandling i hjemmet, på trods af man ikke får den samme oplevelse som man ellers ville i skønhedsklinikken. Denne trend startede med Ole Henriksen, der gav danskerne opskrifter på, hvordan de ved hjælp af ingredienser fra køkkenskabene, kunne lave gode ansigtsmasker til privat brug. På denne måde har man skabt en kultur, hvor man belaster miljøet væsentligt mindre, fordi man bruger de ingredienser, man allerede har derhjemme. Dernæst er der selvfølgelig også en stor fordel i det faktum, at det bliver væsentligt billigere at købe ansigtsmasker- og behandlinger, når man selv kan lave dem derhjemme. På internettet kan man finde mange gode opskrifter på miljø venlige behandlinger til ansigtet og til generel hudpleje.

Næste artikel